Luonnonmukaiset sisustuslaastit

Cement FREE - Sementtivapaat tuotteet!

Ihminen on aina pyrkinyt suojelemaan asuinympäristöään  materiaaleilla, joita luonto on tarjonnut käytettäväksi. Huoli esteettisyydestä on johtanut käsityöläiset kehittämään erilaisia käsityötekniikoita, jotka ovat kulkeneet luottamuksellisesti taidokkailta mestareilta oppipojille, sukupolvien ajan. Nämä upeat alkuperäiset tekniikat ovat edelleen, työläitä, oikukkaita ja vaativat poikkeuksellista kärsivällisyyttä ja käsityötaitoa. Jokaisella viimeistelyllä on omanlaisensa tekniikka ja menetelmä. Nykypäivän käsityöläisellä ei ole enää aikaa tai osaamista näiden tekniikoiden ja menetelmien taitamiseksi.

ClayLime yhdisti vanhat perinteet ja uudet innovaatiot

ClayLime on työskennellyt useita vuosia saattaakseen tuotteissaan yhteen perinteisten tekniikoiden parhaat puolet – kovuuden, kestävyyden ja upeat värit – liittääkseen ne nykyajan vaatimuksiin – nopeus, yksinkertaisuus, monipuolisuus ja ympäristöystävällisyys. Tuloksena on kokoelma laadukkaita luonnonmukaisia sisustusmateriaaleja, joita sisustajat, joilla on eriasteisia taitoja, voivat asentaa onnistuneesti ja nopeasti.

Tutustu ClayLime sisustuslaasteihin ja löydä - jotain omaa ja erilaista.

CLAYSTONE
sisustuslaasti

Savi ja silttipohjainen sisustuslaasti kuiviin ja semikosteisiin tiloihin. Pinta voidaan viimeistellä kivimäisen karkeaksi tai betonimaisen sileäksi. Kestävä pinta. Helppo asentaa itse! Soveltuu kuivien tilojen lattioihin, seiniin, tasoihin, takkapintoihin, jne.

HUOM! Sementtivapaa tuote!

Hinta alkaen 59 €/m2.

CREATINA
sisustuspinnoite

Kalkkipohjainen mineraalinen sisustuspinnoite, joka mahdollistaa hämmästyttävän monipuoliset variaatiot, kuiviin ja kosteisiin tiloihin. Tällä tuotteella teet eloisaa pintaa helposti! Käyttökohteet: lattiat, seinät, tasot , kalusteet, jne. Soveltuu myös kosteiden tilojen seiniin.

HUOM! Sementtivapaa tuote!

Hinta alkaen 43 €/m2.

TADELAKT PRO
sisustuslaasti

Perinteinen marokkolainen tadelakt pinnoitus onnistuu nyt paljon helpommin ja varmemmin! Aitomineraalista Tadelakt – pintaa! Soveltuu seiniin ja tasopintoihin. Soveltuu kosteiden tilojen seiniin.

HUOM! Sementtivapaa tuote!

Hinta alkaen 49 €/m2.

Kiinnostuitko näistä tuotteista? Kysy lisää tuotteista ja niiden soveltuvuudesta.
Vastaamme mielellään kaikkiin tuotetiedusteluihin.

ASIAKASPALVELU 045 345 2345