ClayLime sisustuslaastit - Luonnonmukaiset sisustuslaastit

ClayLime - Coatings from Nature

Luonnonmukaiset sisustuslaastit

Ihminen on aina pyrkinyt suojelemaan asuinympäristöään  materiaaleilla, joita luonto on tarjonnut käytettäväksi. Huoli esteettisyydestä on johtanut käsityöläiset kehittämään erilaisia käsityötekniikoita, jotka ovat kulkeneet luottamuksellisesti taidokkailta mestareilta oppipojille, sukupolvien ajan. Nämä upeat alkuperäiset tekniikat ovat edelleen, työläitä, oikukkaita ja vaativat poikkeuksellista kärsivällisyyttä ja käsityötaitoa. Jokaisella viimeistelyllä on omanlaisensa tekniikka ja menetelmä. Nykypäivän käsityöläisellä ei ole enää aikaa tai osaamista näiden tekniikoiden ja menetelmien taitamiseksi.

ClayLime yhdisti vanhat perinteet ja uudet innovaatiot

ClayLime on työskennellyt useita vuosia saattaakseen tuotteissaan yhteen perinteisten tekniikoiden parhaat puolet – kovuuden, kestävyyden ja upeat värit – liittääkseen ne nykyajan vaatimuksiin – nopeus, yksinkertaisuus, monipuolisuus ja ympäristöystävällisyys. Tuloksena on kokoelma laadukkaita luonnonmukaisia sisustusmateriaaleja, joita sisustajat, joilla on eriasteisia taitoja, voivat asentaa onnistuneesti ja nopeasti.

Tutustu ClayLime sisustuslaasteihin ja löydä - jotain omaa ja erilaista.

Claystone - sisustuslaasti
CLAYSTONE - sisustuslaasti
Savipohjainen sisustuslaasti kuiviin ja semikosteisiin tiloihin. Pinta voidaan viimeistellä karkeaksi tai sileäksi. Kestävä. Helppo asentaa itse.  Käyttökohteet: lattiat, seinät, tasot, jne. Ei sisällä sementtiä! Materiaalihinta alkaen 35€/m2.
Creatina sisustuspinnoite kylpyhuone
CREATINA - sisustuspinnoite
Kalkkipohjainen mineraalipinnoite joka mahdollistaa hämmästyttävän monipuoliset variaatiot, kuiviin ja kosteisiin tiloihin. Ei sisällä sementtiä. Käyttökohteet: lattiat,seinät ja tasot. Soveltuu myös kosteantilaan. Materiaalihinta alkaen 30€/m2.
Tadelakt Pro sisustuslaasti
TADELAKT PRO - sisustuslaasti
Perinteinen marokkolainen tadelakt pinnoitus onnistuu nyt helpommin ja varmemmin! Aitoa tadelakt pintaa. Soveltuu seiniin ja tasopintoihin. Soveltuu kosteiden tilojen seiniin. Materiaalihinta alkaen 35€/m2.