DEKOTUOTE | TUOTTEET

Tervetuloa laadukkaiden sisustus- ja pintamateriaalien maailmaan!

Olemme täysin vakuuttuneita että löydät valikoimastamme sisustusmateriaaleja, joilla saat aikaan erottuvaa viimeistelyä! Tuotteistamme löydät kiinnostavia vaihtoehtoja erottuvaan viimeistelyyn. Autamme mielellämme löytämään juuri oikean tuotteen sinulle. Tutustu tuotteisiimme nettisivujemme avulla ja kysy rohkeasti lisää! Parhaiten pääset tutustumaan tuotteisiin meidän showroomilla. 

DEKOTUOTE® SHOWROOM: Yrittäjäntie 19 C , 01800 Nurmijärvi (Klaukkala). Sovi tapaaminen etukäteen. TERVETULOA!

Asiakaspalvelu: 045 345 2345 / Jari

MAAHANTUOMME JA MYYMME SEURAAVIA TUOTEMERKKEJÄ

Aitoja italialaisia sisustuspinnoitteita! Laaja valikoima laadukkaita ja upeita sisustuspinnoitteita: sisustusmaalit, efektimaalit, sisustuslaastit, design tapetit, epoksilaastit ja mikrosementit – Made in Italy!

ClayLime – luonnonmukaisia mineraalisia sisustuspinnoitteita. Mineraalisia sisustuspinnoitteita jotka eivät sisällä sementtiä! Made in Belgium.
Tulossa asennuskursseja. Ilmoittaudu ennakkoon!

Katsetta ja kovaa kulutusta kestävä RESISTONE – hartsipinnoite. Teknisiltä ominaisuuksiltaan poikkeavan kestävä pinnoite. Hinta alk. 59 €/m2. Made in Spain.
Tulossa asennuskursseja. Ilmoittaudu ennakkoon!

3D-sisustuspaneelit ovat vaikuttava, kiehtova ja erottuva tapa viimeistellä näyttävä sisustus. Tyylikkäästi muotoillut 3D-sisustuspaneelit ovat upeita! Laajasta valikoimasta löydät oman suosikkisi. Tutustu lisää ja tilaa!

Mittatilaustyönä valmistetut ylelliset nahkaverhoiluseinät ja muut nahkaiset sisustustuotteet. Nahkapaneelit valmistetaan aidosta nahasta käsityönä yksilöllisesti. Ylellistä viimeistelyä sisustukseen!
Made in Italy!

kaza-cocnrete-logo-designlaatat-3d-tiles
Ylelliset KAZA – designbetonilaatat ovat korkealuokkaisesta betonista valmistettuja kolmiuloitteisia sisustuslaattoja. Palkittua muotoilua!

DEKOTUOTE | TOOLS

Dekotuotteen työkaluvalikoima on vertaansa vailla. Jos etsit oikeita ja laadukkaita asennusvälineitä sisustuspinnoitteiden työstämiseen, olet löytänyt oikean paikan! Tutustu valikoimaan ja kysy rohkeasti lisätietoja ja neuvontaa asiakaspalvelusta! DEKOTUOTE ESITTELYTILASSA on kaikki tuotteet esillä. Parhaiten pääset tutustumaan tuotteisiin meidän esittelytilassa. 

DEKOTUOTE® ESITTELYTILA: Yrittäjäntie 19 C , 01800 Nurmijärvi (Klaukkala). Sovi tapaaminen etukäteen. TERVETULOA!

Asiakaspalvelu: 045 345 2345 / Jari

CO.ME tools – asennuslastat nyt valikoimassamme! Laadukas ja monipuolinen valikoima asennuslastoja ammattisisustajille. Erityishuomio huippulaadukkaaseen BIANKO – lastasarjaan, jonka lastat eivät jäytä mustia viiruja vaaleille pinnoitteille. Tutustu ja tilaa omasi! Made in Italy.

 –DEKOTUOTE®

TOOLS – TYÖKALUT

Valikoima peruskäyttöön soveltuvia asennuslastoja ensiasennukseen ja aloittelijoille. Valikoimassa on sekä jäykät että joustavat asennuslastat yleisimmissä kooissa. Tutustu lisää ja tilaa omasi!
Design by DEKOTUOTE ®.

JAPAN

TOOLS – TYÖKALUT

Aidot huippulaadukkaat japanilaiset erikoislastat sisustuspinnoitteiden erottuvaan viimeistelyyn. VAlikoimassamme on erityisesti pieniä asennuslastoja joiden viimeistelyjälki on erittäin hieno. Valikoimasta löytyy parhaat erikoislastat kulmien viimeistelyyn. Kysy lisää ja tilaa omasi! Made in Japan.

NOVACOLOR STENCIL

KUVIOINTISABLUUNAT

Novacolor Stencil – kuviointisabluunat ovat suunniteltu sisustuspinnoitteiden erottuvaan viimeistelyyn. Mallisto sisältää yksinoikeudella Novacolorille suunniteltuja ja valmistettuja kuviointisabluunoja. Tutustu upeaan valikoimaan ja tilaa omasi!