TUOTTEET

Laadukkaat sisustusmateriaali tuotteet – jotain omaa ja erilaista!


Novacolor – Italian beauty on colors

Tuotteet henkivät kansainvälistä ylellisyyttä ja tuotteiden hienostuneet ja arvokkaat pintatekstuurit sopivat kaikkeen sisustamiseen. Aito italialainen sisustusmateriaalituoteperhe.
Kauneimmat sisustusmaali, efektimaali ja sisustuslaasti tuotteet löydät Novacolorilta!

Tutustu, ihastu ja tilaa!


studioart leather interiors

Mittatilaustyönä valmistetut ylelliset nahkaverhoiluseinät ja muut nahkaiset sisustuselementit tyydyttävät kaikkein yksilöllisimmätkin halut sisustamisessa ja tyylikkyydessä. Studioart on ”laboratorio” jossa ideat, tekniikat ja prosessit yhdistyvät omaperäisyyteen, toimivuuteen ja hienostuneeseen eleganssiin.
Hinnat alkaen 399 €/m2.

Tutustu tuotteisiin valmistajan sivuilla
ja kysy lisää asiakaspalvelustamme:
info@dekotuote.fi
/ 045 345 2345


LOFT 3D paneeli on vaikuttava, kiehtova ja erottuva. Kauneus on sen yksinkertaisuudessa, paneelit kootaan yhteen luovasti pelaten muodon, värin ja valon kanssa.

LOFT 3D paneelin edut: valmistettu luonnonmateriaalista, 100% ympäristöystävällinen, vaaraton, kestävä, paloturvallinen, ei ontto ja mahdollisuus yhtenäiseen saumattomaan pintaan.

Löydä oma suosikki MALLISTOSTA!


ClayLime tuotteissa yhdistyy perinteisten tekniikoiden parhaat puolet, kovuus – kestävyys – upeat värit, ja nykyajan vaatimukset, nopeus – yksinkertaisuus – monipuolisuus – ympäristöystävällisyys. 

ClayLime – kokoelma laadukkaita luonnonmukaisia pinnoitteita, jotka ovat helppoja asentaa!


designbetoni laatat
designbetoni laatat

Kaza Concrete – designbetonilaatat ovat korkealuokkaisia betonista valmistettuja kolmiuloitteisia sisustuslaattoja. Palkittua muotoilu ja patentoitu valmistusmenetelmä takaavat tuotteiden korkealuokkaisen tason ja huippuluokan lopputuloksen.
Hinnat alkaen 399€/m2.

Tutustu KAZA tuotteisiin valmistajan sivuilla
ja kysy lisää asiakaspalvelustamme:
info@dekotuote.fi
/ 045 345 2345


Arkkitehtooninen ja koristeellinen betoni on lisännyt suosiota rakentamisessa ja sisustamisessa yhä enemmän ja enemmän. Betoni on erityinen materiaali jonka luontainen ominaisuus antaa yksilöllisen ja aidon ilmeen jokaiseen tilaa. Me näimme materiaalissa mahdollisuuden luovuuteen.

3D laatat – Betonilevyt – Betonialtaat


Inspiroivia työkaluja sisustajille!

Laajavalikoima erityisiä työkaluja jotka herättävät sisustusalan ammattilaisten inspiraation.

Käytännöllisiä – Helppokäyttöisiä – Kauniita
”Työn tekeminen kauniilla työkaluilla on paljon tyydyttävämpää kuin rumilla”

MADE IN ITALY
Olemme ylpeitä voidessamme tukea hyvin tunnettua Italialaista historiallista osaamista ja perinteitä, sisustamisen alalla!

ERITYISTÄ SUUNNITELTUA JA MUOTOILTUA
Marmorino Tools brändi on vastaus sisustusalan ammattilaisille, tekijöille jotka etsivät työkaluja, työskennelläkseen helpommin ja nopeammin. Kauniiden sisustuksien tekijöiden työkalujenkin on ilmaistava samanlaista arvokkuutta kuin sisustamisen uudet tuulet.