Novacolor, the colors of the Italian style

Novacolor Italia tunnetaan kansainvälisesti korkealaatuisten arkkitehtonisten pinnoitteiden ja sisustusmateriaalien valmistajana. Pinnoitteet sopivat klassisiin ja moderneihin kohteisiin. Korkealuokkaiset materiaalit valmistetaan tinkimättömällä italialaisella tyylikkyydellä. Novacolor tuotteet erottuvat edukseen. Novacolor tuoteperhe tarjoaa laajan ja laadukkaan valikoiman sisustusmateriaaleja sisustuksen erottuvaan viimeistelyyn.

Tutustu upeaan valikoimaan. Alla olevista kuvista on suora linkki www.novacolor.fi sivustolle, josta löydät kaikki Novacolor tuotteet. Vastaamme mielellämme kaikkiin tuotteita koskeviin tiedusteluihin.

Laaja valikoima upeita efektimaaleja, joissa on ylellistä metallinhohtoisuutta. Valikoimassa myös metallihohtoisia efektilaasteja ja aito metallilaasti. Osa tuotteista on matta metallihohtoisia. Yksinkertaisia tuotteita asentaa ja käyttää.

Sisustuslaastit kuiviin ja  kosteisiin tiloihin. Menetelmät soveltuvat myös vanhan laatoituksen päälle. Laadukas ja kestävä tapa pinnoittaa lattioita, seiniä ja jopa kattoja. Laaja valikoima tyylikkäitä viimeistelyaineita.

Aitoja mineraalisia sisustuslaasteja kuiviin ja semikosteisiin tiloihin. Laastit ovat kalkki, savi sementtipohjaisia. Sisustuslaasteja on sileään ja karkeaan viimeistelyyn. Valikoimassa on aktiivisesti luonnonmukaisia sisustuslaasteja.

Aidosti hapettuvat ruoste ja kupari patinointi maalit. IRONIC – tuotteella voidaan tehdä corten -tyyppistä pintaa. Patinointiaineita voidaan käyttää yhdessä muiden tuotteiden kanssa, esim. ZEUS – efektimaalin.

MATmotion valikoima sisältää laadukkaita sisustusmaaleja. Laadukkaat maalit erottuvat selkeästi parempien ominaisuuksien ansiosta, kuten: yvä levittyvyys, hyvä peittoisuus, roiskumattomuus, hajuttomuus, alhainen VOC -arvo, maalipinnan ulkonäkö, jne.

CONCRETE – betonilaasteista löydät oikeat tuotteet betonimaisen pinnan tekoon. Valikoimassa eri sisustuslaasteja sileää tai karheaa pintaa. Sivuilta löydät myös muita vinkki tuotteita betonimaisia pintoja varten.

Upea ja tyylikäs kokoelma sabluunoita, joilla teet erottuvaa viimeistelyä. Tämä sabluunakokoelma on suunniteltu yksinoikeudella vain Novacolorille. Design by Melanie Royals. Tutustu, ihastu ja tilaa! 

Tältä sivulta löydät tietoa Novacolor tuotteiden käytöstä. Järjestämme koulutusta Novacolor tuotteille. Tutustu kurssivalikoimaan. Oletko kiinnostunut jostain tietystä kurssista? Kerro se meille niin voimme huomioida sen.

Huippulaadukkaat italialaiset asennusvälineet sisustajille, jotka haluavat luoda ja tehdä erottuvaa viimeistelyä. Hyvällä ja asianmukaisella työkalulla teet työn oikein ja viimeistellysti. Tutustu valikoimaan lataamalla kuvasto.