Novacolor, the colors of the Italian style

Novacolor Italia tunnetaan kansainvälisesti korkealaatuisten arkkitehtonisten pinnoitteiden ja sisustusmateriaalien valmistajana. Pinnoitteet sopivat klassisiin ja moderneihin kohteisiin. Korkealuokkaiset materiaalit valmistetaan tinkimättömällä italialaisella tyylikkyydellä. Novacolor tuotteet erottuvat edukseen. Novacolor tuoteperhe tarjoaa laajan ja laadukkaan valikoiman tuotteita sisustuksen monipuoliseen viimeistelyyn.

Tutustu upeaan tuotevalikoimaan. Alla olevista kuvista on suora linkki www.novacolor.fi sivustollemme, josta löydät kaikki Novacolor tuotteet. Vastaamme mielellämme tuotteita koskeviin tiedusteluihin.

METALLICS - efektimaalit

Laaja valikoima upeita efektimaaleja, joissa on ylellistä metallinhohtoisuutta. Valikoimassa myös metallihohtoisia efektilaasteja ja aito metallilaasti. Osa tuotteista on matta metallihohtoisia. Yksinkertaisia tuotteita asentaa ja käyttää.

WALL2FLOOR - mikrosementti

Aito mikrosementti kuiviin ja  kosteisiin tiloihin. Menetelmä soveltuu myös vanhan laatoituksen päälle. Laadukas ja kestävä tapa pinnoittaa lattioita, seiniä ja jopa kattoja. Laaja valikoima tyylikkäitä viimeistelyaineita.

MINERALS - sisustuslaastit

Aitoja mineraalisia sisustuslaasteja kuiviin ja semikosteisiin tiloihin. Laastit ovat kalkki, savi sementtipohjaisia. Sisustuslaasteja on sileään ja karkeaan viimeistelyyn. Valikoimassa on aktiivisesti luonnonmukaisia sisustuslaasteja.

OXIDATION - patinointimaalit

Aidosti hapettuvat ruoste ja kupari patinointi maalit. IRONIC – tuotteella voidaan tehdä corten -tyyppistä pintaa. Patinointiaineita voidaan käyttää yhdessä muiden tuotteiden kanssa, esim. ZEUS – efektimaalin.

MATmotion - sisustusmaalit

MATmotion valikoima sisältää laadukkaita sisustusmaaleja. Laadukkaat maalit erottuvat selkeästi parempien ominaisuuksien ansiosta, kuten: yvä levittyvyys, hyvä peittoisuus, roiskumattomuus, hajuttomuus, alhainen VOC -arvo, maalipinnan ulkonäkö, jne.

CONCRETE - sisustuslaastit

Concrete – sisustuslaasteista löydät oikeat tuotteet betonimaisen pinnan tekoon. Valikoimassa eri sisustuslaasteja sileää tai karheaa pintaa. Sivuilta löydät myös muita vinkki tuotteita betonimaisia pintoja varten.

STENCIL COLLECTION - sabluunat

Upea ja tyylikäs kokoelma sabluunoita, joilla teet erottuvaa viimeistelyä. Tämä sabluunakokoelma on Novacolorille yksinoikeudella suunniteltu. Design by Melanie Royals. Tutustu, ihastu ja tilaa! 

NOVACOLOR KURSSIT (tauolla)

Tältä sivulta löydät tietoa Novacolor tuotteiden käytöstä. Järjestämme koulutusta Novacolor tuotteille. Tutustu kurssivalikoimaan. Oletko kiinnostunut jostain tietystä kurssista? Kerro se meille niin voimme huomioida sen.

TOOLS - asennusvälineet

Huippulaadukkaat italialaiset asennusvälineet sisustajille, jotka haluavat luoda ja tehdä erottuvaa viimeistelyä. Hyvällä ja asianmukaisella työkalulla teet työn oikein ja viimeistellysti. Tutustu valikoimaan sivuillamme: www.marmorinotools.fi